welkom

Welkom op mijn site

Welkom op mijn site

Hoi, leuk dat je even op mijn website komt kijken. Zoals je misschien weet, schrijf ik kinderboeken. Op deze site kun je van alles lezen over mijn boeken en mijzelf.
Je kunt hier ook boeken van mij kopen. Sommige boeken liggen niet meer in de boekwinkels, maar kun je wel via deze site kopen. Nu kun je zes boeken van mij kopen: Een station te ver, De rode paraplu, Een bed op straat, Bloedbroeders, Vakantie op een vlot en O, was ik maar een aap.

Vriendelijke groet,
Gerard Tonen.

Een bezoek aan school

Een bezoek aan school
Vind je het leuk dat ik op jullie school eens kom voorlezen? Dat ik iets vertel over de Giraffestraat, over wie ik ben en hoe ik schrijf? Dat kan.
Je kunt hiervoor contact opnemen met Stichting Schrijver School en Samenleving, Huddestraat 7, 1018 HB Amsterdam. Telefoon: 020 6234923. Bij deze stichting regelen ze alles.

Nieuw van Gerard Tonen: Ontvoering!! Ontvoering!?

Nieuw van Gerard Tonen: Ontvoering!! Ontvoering!?

Mijn nieuwe boek is uit. Het heet: Ontvoering!! Ontvoering!?. Het is een spannend boek over een ontvoering met een verrassende afloop.

Jan-Jaap kijkt achterom. Achter hem stopt met piepende banden een auto. De auto staat nog niet stil of de deur zwaait open. Er springt iemand naar buiten.

De man weet precies wat hij wil. Hij pakt Jan-Jaap ruw beet en trekt hem de auto in.

'Hé, wat moet dat,' hoor Jan-Jaap een jongen roepen.

'Niet doen!' gilt een vrouw. 

Het gaat zo snel dat Jan-Jaap nauwelijks door heeft dat hij al in de auto zit. 

'Help, ik word ontvoerd!' gilt hij voordat hij de deur wordt dichtgeknald.

 

 

 

Als je het boek wilt kopen, stuur dan even een mailtje naar info@uitgeverijprinsen.nl. Schrijf even je naam en adres in het mailtje en ik stuur je het boek toe. Het boek kost €16,50. Met het boek stuur ik een rekening mee. 

Georgien Overwater

Georgien Overwater
Georgien Overwater
Op deze site vind je ook info over Georgien Overwater. Georgien maakt altijd de tekeningen in mijn boeken, tekeningen die ik erg leuk en mooi vind. Zij heeft ook alle tekeningen op deze site gemaakt.
Meer informatie over Georgien vind je op de pagina 'Gerard Tonen'.